SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kubikenborgs Idrottsförening
Fotboll
P-12
Medarrangörer på Mid Nordic Cup och arbetsschema
2024-06-23 10:28
Som vi nämnde på föräldramötet är Kuben i år medarrangörer på Mid Nordic Cup, den 2-4 augusti. Detta innebär att alla i föreningen är med den helgen och hjälper till under cupen för att allt ska fungera så bra som möjligt. Vårt lag har fått som ansvarsområde att hjälpa till på Hedbergska skolan, som "skolvakter". Det kommer mer info om vad det innebär men vi ska typ bemanna skolan med två personer dygnet runt som är behjälpliga för de lagen som bor och sover på skolan, samt hålla koll så de inte river stället.
 
Jag lägger ut arbetsschemat här, och vill att alla som står med på schemat går in och lämnar en kommentar på Facebook om vilken vuxen som kommer jobba, samt ett telefonnummer till denna. Kan man inte bemanna sitt pass ansvara man själv för att se till att någon annan gör det istället.
 
Om ni inte hittar ert namn på schemat betyder det inte att ni inte behöver vara behjälpliga under helgen. Det är en helg då hela föreningen är med och jobbar. Ni som inte står med på schemat är "reserver" utifall vi behöver hjälpa till med något annat, eller om någon skulle bli sjuk. Om man inte hör av sig till mig och meddelar annat tar jag för givet att man kan vara med och hjälpa till.