SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kubikenborgs Idrottsförening
Fotboll
P-12
Umeå Cup - info, lagindelning, spelschema
2024-07-09 14:14

Nu har vi äntligen fått spelschema för cupen i Umeå, så här kommer lite mer info samt lagindelning och spelschema :)

 

Cupen startar torsdag 25/7. Vi spelar gruppspel torsdag-fredag och slutspel lördag-söndag. 1:an och 2:an i gruppspelet spelar A-slutspel och övriga spelar B-slutspel.

 

Spelarna kommer bo tillsammans med ledarna på Mariebergsskolan, Rådjursvägen 129, i Umeå. Det kommer finnas ledare på plats från ca kl. 13:00 på torsdagen för de som vill lämna packning och bädda. Vi sover på hårt underlag, så ta med luftmadrass eller liknande samt sängkläder/sovsäck. Första matcherna spelas kl. 16:00 på Nydalafältet. Hinner man inte till skolan så är det samling för båda lagen senast kl. 15:00 på Nydalafältet. Vi kommer sätta upp ett lagtält på plats. Alla deltagare kommer få deltagararmband som fungerar som bussbiljett, matbiljett, ger rabatt till badentré m.m. samt entrébiljett till disco.

 

Från skolan är det ca 1km till Nydalafältet där alla gruppspelsmatcher kommer spelas, och troligen slutspel också. Samtliga måltider äts på Bräntbergsskolan, ca 400m från skolan vi bor på. Eventuell specialkost meddelas till mig snarast.

 

Vi hoppas såklart inte bara på rolig fotboll utan även fint väder, så packa med barnen solskyddsfaktor och badkläder samt kläder för eventuella andra aktiviteter! :)

 

Kubikenborgs IF Svart:

Julian, Lowe S, Harry, Axel, Teo, Hamza, Frank, Dani, Tim, Milton, Jack N

 

Gruppspel torsdag 16:00, torsdag 18:15, fredag 15:30.

 

Kubikenborgs IF Gul:

Meyhar, Jack H, Love B, Moumen, Alexander, Ture, Olle, Kewin, Liam G-E, Wilhelm N, Zulfaghar

 

Gruppspel torsdag 16:00, fredag 08:00, fredag 11:00.

 

För övriga funderingar hänvisar vi till Facebook-gruppen.