Kubikenborgs Idrottsförening
P-12
Kubikenborgs IF P12

Välkommen till lagsidan för Kubikenborgs IF, pojkar födda 2012

Påminnelse arbetsschema matchvärd och kiosken
2024-05-04 08:05
  • Matchvärd innebär:
- Se till att vara vid planen och hjälpa eventuella lag med frågor
- Vara bollkalle och hämta bollar under match
- Ha en väst på sig
  • Jobba i kiosken:
- Sälja dricka, kaffe, godis, bakverk m.m som vi har
Kan ni inte så är ni själva ansvariga att byta med en annan förälder!nnan el på morgonen innan sammadrag startar.
- Nyckel till kansliet finns hos, ni kan brygga kaffe däruppe om inte bryggare finns i kiosken vid konstgräs, hämtar även vatten på kansliet om det inte finns i kiosken.
- Ni som avslutar dagen städar ihop och ser till att allt kommer upp till oss efter avslut
  • Baka:
- Baka en långpanna och se till att den kommer ner till kiosken innan start. Prata ihop med dom som startar upp kiosken

Kan ni inte så är ni själva ansvariga att byta med en annan förälder!

Nu börjar vi sälja RAVELLI
2024-04-17 19:17

Hej allihop,

Ni som var med på föräldramötet har redan fått lite förhandsinformation, men nu är det dags för oss att börja sälja produkter från RAVELLI. Detta är något alla i föreningen gör, och vi säljer detta istället för Newbody. Jag skriver lite kort info här, men lägger även ut mer information i vår Facebook-grupp.

• Registrera er som säljare (välj P2012) via denna länk: https://partner.ravelli.se/se/landing/seller/kubikenborgsif
  • Alla säljer för minst 800kr (t.ex. 4st paket á 200kr)
  • Försäljningen pågår fram till 27 maj
  • Alla tar betalt av sina kunder och swishar sedan hela beloppet till mig vid ett tillfälle och märker med spelarens namn.
  • Jag delar ut kataloger på måndagens träning 22 april.
  • All förtjänst för det vi säljer utöver de 800kr/spelare som går till föreningen, går direkt till våra grabbars egen lagkassa.
  • Friköp möjligt för 400 kr, dock går då inga pengar till vår egen lagkassa.
  • En säljtävling finns med fina priser, och även ett specialpris om föreningen säljer 2500 paket. Då kommer Thomas och Andreas Ravelli upp och kör en träning med det lag som sålt flest paket.

Lycka till med försäljningen!!

Bollkallar A-lagsmatch 13 april
2024-04-01 12:13

Halloj,

Vi har fått äran att vara bollkallar under A-lagets hemmapremiär mot IFK Umeå lördagen den 13 april kl. 14:00. Till detta behövs minst 6st grabbar från laget med stöttning från ett par föräldrar. Jag har skickat kallelse till de som detta berör, baserat på antal jobbade timmar, men om det är någon annan som vill vara bollkalle och inte har fått kallelse så vore det superbra. Hör av er i så fall!

Mvh Jocke

Sportlotten och uteträningar
2024-04-01 12:04

I dag startar utomhussäsongen, äntligen får vi komma ut och spela fotboll igen! Vi kommer på dagens träning även dela ut sportlotterna, som ni redan borde ha fått en faktura för.

Vi säljer minst 5st lotter per spelare men vill man sälja fler så går det så klart bra. All förtjänst för sålda lotter utöver de 5 går direkt till vår egen lagkassa.

Hälsningar ledarna