Kubikenborgs Idrottsförening
A-lag
Välkommen till A-laget nya hemsida
Finalvinst mot Lucksta med 4-3

Föreningen har bytt plattform. Hemsidan på laget.se kommer inom kort att upphöra. Just nu håller vi på att bekanta oss med den här nya sidan.

Referat: Fränsta IK - Kubikenborgs IF
Seger mot Fränsta på Myggvallen
2024-06-14 19:38
Målskyttarna: Mehmed Hafizovic 1, Linus Sahlin 1, Axel Näsholm 1, Tim Jonsson 1, Linus Hallenius 2

Stor publik, nästan 300, hade kommit till Myggvallen för att se sina hemmafavoriter Fränsta bli det första laget att knyta upp svansen på "Tigerränderna". De överlägsna serieledarna kom nämligen till spel med nio raka vinster och jagade en tionde.

Visst blev det 10:e raka efter vinsten med 6-1 mot Fränsta.

Vad säger Linus om matchen?

Lagga nöjd efter vinsten mot Fränsta

Referat: Kubikenborgs IF - Dvärsätts BK
9:e raka segern i seriefinalen
2024-06-01

- Vi spelade lite mer tillbakadraget och inte med stenhård press då vi vet att de har kontringsstarka spelare och vi fick matchen dit vi ville, säger Kubentränaren Stefan Lagergren efter vinsten mot Dvärsätt.

1-0 Axel Näsholm (Tim Jonsson) Domaren noterade självmål

2-0 Mehmed Hafizovic (Linus Sahlin)

3-0 Fredrik Thelander (Linus Hallenius)

4-0 Axel Näsholm (Mehmed Hafizov)

Referat: Kubikenborgs IF - Ope IF
3 nya poäng in på kontot
2024-05-25

Ben Slade gjorde i dag debut i Kubentröjan, och han ser vi längst till vänster på bilden. Övriga är poängspelarna: Jesper Norberg, Linus Sahlin, Axel Näsholm, Carl Sahlin och Mille Blomqvist.

PÅ bilden till höger Johan Ödmark som blev inbytt i halvtid, men tyvärr så drog han på sig en skada efter mindre än 1 minut och fick kliva av. Kan det vara det kortaste inhoppet någonsin?

Kuben-Ope 3-1 (2-1)

1-0 Jesper Norberg (Carl Sahlin)

2-1 Linus Sahlin (Axel Näsholm)

3-1 Axel Näsholm (Mille Blomqvist)

Referat: Selånger SK - Kubikenborgs IF
Derbyseger mot Selånger
2024-05-19
Målskyttarna: Hannes Gidlund, TIm Johansson, Linus Sahlin och Jesper Norberg

Selånger såg ut som ett slaget lag men på slutet mobiliserade man för en poängjakt och fem minuter in på stopptid nickade Sebastian Koivisto Persson in kvittering och våldsamt jubel utbröt på IP i Bergsåker.
Två minuter senare fick inbytte Tim Johansson läget i straffområdet och mötte med en behärskad bredsida och bollen satt perfekt nere vid den högra stolpen och ännu ett succébyte gav effekt. Och nytt jubel, denna gång i tigerns färger och Real Kubens sjunde raka seger var ett faktum.

- Snacka om bra fingertoppskänsla vid bytena (skratt). Vi gör en bra första halvlek och skapar flera lägen, de noll, utöver målet som vi bjuder på. Den andra halvleken blev jämnare rent spelmässigt och de bjöd tillbaka när vi gör 2-2. Sen blev det som sagt en makalös avslutning på matchen med två mål långt in på stopptid, säger Kubens tränare Stefan Lagergren.

0-1 Hannes Gidlund (William Östman)

2-2 Linus Sahlin

2-3 Jesper Norberg (Axel Näsholm)

3-4 Tim Johansson (Jesper Norberg)

Nöjd tränare efter Derbysegern
2024-05-18

"Lagga" var riktigt nöjd efter Derbysegern på övertid mot Selånger. De båda inbytta spelarna Jesper och Tim levererade mål den korta tid de spelade. Verkligen lyckosamma byten. Kan man kalla det "fingertoppskänsla"?

Till höger intervjuas Tim Johansson av Sundsvalls tidnings utsände.

Lör 15/6 14:00
Fre 7/6 19:00