Kubikenborgs Idrottsförening
A-lag
Välkommen till A-lagets nya hemsida

Föreningen har valt att byta plattform från laget.se till sportadmin. Just nu håller de som är administratörer för hemsidan på att lära sig alla olika funktioner. Du som tittar in här får ha överseende med om det blir något knasigt i början.

Tre nya poäng in på kontot
2024-05-25

Ben Slade gjorde i dag debut i Kubentröjan, och han ser vi längst till vänster på bilden. Övriga är poängspelarna: Jesper Norberg, Linus Sahlin, Axel Näsholm, Carl Sahlin och Mille Blomqvist.

PÅ bilden till höger Johan Ödmark som blev inbytt i halvtid, men tyvärr så drog han på sig en skada efter mindre än 1 minut och fick kliva av. Kan det vara det kortaste inhoppet någonsin?

Kuben-Ope 3-1 (2-1)

1-0 Jesper Norberg (Carl Sahlin)

2-1 Linus Sahlin (Axel Näsholm)

3-1 Axel Näsholm (Mille Blomqvist)

Referat: Selånger SK - Kubikenborgs IF
Derbyseger mot Selånger
2024-05-19 01:04
Målskyttarna: Hannes Gidlund, TIm Johansson, Linus Sahlin och Jesper Norberg

Selånger såg ut som ett slaget lag men på slutet mobiliserade man för en poängjakt och fem minuter in på stopptid nickade Sebastian Koivisto Persson in kvittering och våldsamt jubel utbröt på IP i Bergsåker.
Två minuter senare fick inbytte Tim Johansson läget i straffområdet och mötte med en behärskad bredsida och bollen satt perfekt nere vid den högra stolpen och ännu ett succébyte gav effekt. Och nytt jubel, denna gång i tigerns färger och Real Kubens sjunde raka seger var ett faktum.

- Snacka om bra fingertoppskänsla vid bytena (skratt). Vi gör en bra första halvlek och skapar flera lägen, de noll, utöver målet som vi bjuder på. Den andra halvleken blev jämnare rent spelmässigt och de bjöd tillbaka när vi gör 2-2. Sen blev det som sagt en makalös avslutning på matchen med två mål långt in på stopptid, säger Kubens tränare Stefan Lagergren.

0-1 Hannes Gidlund (William Östman)

2-2 Linus Sahlin

2-3 Jesper Norberg (Axel Näsholm)

3-4 Tim Johansson (Jesper Norberg)

Nöjd tränare efter Derbysegern
2024-05-18

"Lagga" var riktigt nöjd efter Derbysegern på övertid mot Selånger. De båda inbytta spelarna Jesper och Tim levererade mål den korta tid de spelade. Verkligen lyckosamma byten. Kan man kalla det "fingertoppskänsla"?

Till höger intervjuas Tim Johansson av Sundsvalls tidnings utsände.

Referat: Kubikenborgs IF - Kramfors-Alliansen
Vinst mot Kramfors 4-0
2024-05-09

Referat: Obbola IK - Kubikenborgs IF
Målskyttar mot Obolla
2024-05-05
Axel Näsholm 2, Arvid Näsholm 1, Linus Sahlin 2.

Kuben bara vinner - femte raka efter dubbla mål av Axel Näsholm och Linus Sahlin

Kuben fortsätter sin vinnande resa i division3 Mellersta Norrland. Idag kom femte raka segern då man på Storsjö Arena lade hemmalaget Obolla på rygg med klara 5-1.
Axel Näsman satte ettan redan i den åttonde minuten och i den 17:e ökade Linus Sahlin på innan Axel dök upp igen efter halvtimman och gjorde sitt andra mål.
Brorsan Arvid ville också vara med på ett hörn och bara några minuter senare stod det 0-4 på resultattavlan.
Den andra halvleken spelades mer eller mindre av och med knappa tjugan kvar satte även Linus Sahlins sitt andra mål innan Obollas Dimitri Dellsand tröstmålade, 1-5.
- Otroligt skön seger och att vi befäster serieledningen. Solid backlinje, mittfältare som står upp bra och anfallare som jobbar hårt åt bägge håll och skapar många lägen för varandra. Angående tvåmålsskytten Axel Näsholm är han i toppform sedan sitt drömmål i DM finalen. Han står för många nyckelpassningar och hårt gnugg, en fin pojk, säger Kubens tränare Stefan Lagergren.

Text från Lokalfotbollen.

0-1 Axel Näsholm (William Östman)

0-2 Linus Sahlin (Oskar Säfström)

0-3 Axel Näsholm (Linus Sahlin)